tweedehands kinderkleding

Tweedehands kinderkleding kopen

Steeds meer ouders kopen tweedehands kinderkleding. Dat komt niet alleen omdat gebruikte kinderkleding veel minder duur is maar ook door een groeiend besef voor het milieu.  Kleding hergebruiken betekent dat kleding een nieuw leven krijgt.  En dat is beter voor het milieu want er zijn geen nieuwe grondstoffen nodig.  En er is ook volop 2e hands  merk kleding verkrijgbaar.  In deze blog ook  informatie over tweede hands kinderkleding beurzen. Hier vind je informatie over tweedehands kleding( link: https://www.tweedehands-kleding.nl/ ) in het algemeen.

Tweedehands kinderkleding beurzen

De beste plek om leuke tweedehands kinderkleding te kunnen kopen, is een 2e hands kledingbeurs. Er worden met name in oktober en november door heel Nederland tweedehands kinderkleding beurzen georganiseerd waar zowel gebruikte meisjes- als jongenskleding te koop is. Vaak is er op dergelijke beurzen ook gebruikt speelgoed te koop.  De prijs van goede, gebruikte kinderkleding ligt op ongeveer één tiende van nieuwe kleding. Je kunt door je kinderkleding op deze beurzen te kopen, veel geld besparen. Soms is zo een tweedehands kinderkleding beurs ook een ruilbeurs. Dan kan je met gesloten beurs aan “nieuwe kinderkleding”  komen.

Vind hier een tweedehands kledingbeurs in Nederland. ( link: https://www.tweedehands-kledingbeurs.nl/ )

Zelf tweedehands kinderkleding verkopen?

Heb je opgroeiende kinderen die snel uit hun kleding groeien?  Je kunt natuurlijk ook zelf je overtollige kinderkleding verkopen. In bijna iedere plaats vind je 2e hands kledingwinkels waar je kleding kunt inbrengen op basis van consignatie. Je bent dan alleen een vergoeding aan de winkelier verschuldigd indien die jouw kleding verkocht heeft.  Je kunt natuurlijk ook een kraampje huren bij en tweedehands kledingbeurs en daar je kinderkleding verkopen. Waar je ook voor kiest. Met tweedehands bespaar je veel geld en draag jij je steentje bij voor een schoner milieu.